8 martie 2013

Barcelona - La Coruna

  • Pronostic Barcelona - La Coruna: H1
Dupa doua infrangeri consecutive in fata lui Real Madrid in ultima saptamana, Barcelona cu siguranta are de luat o revansa in fata propriilor suporteri. Messi si compania o vor gazdui pe Deportivo La Coruna sambata seara de la ora 21:00 in cadrul etapei cu numarul 21 din La Liga.

Barcelona are 3 victorii, un egal si o infrangere in ultimele 5 etape de campionat, fiind doar o chestiune de timp pana cand catalanii isi vor trece in palmares inca un titlu de campioana a Spaniei. Gazdele conduc detasat clasamentul in Primera avand 68 de puncte, cu 11 mai mult decat ocupanta locului 2, Atletico Madrid, si cu 13 mai mult decat rivala Real Madrid. Golaverage-ul este de asemenea fascinant, si anume 83:30, formatia de pe Camp Nou avand cea mai buna ofensiva din Europa de cativa ani.
In cele 12 meciuri jucate acasa, catalanii sunt neinvinsi, avand 11 victorii si un egal. De altfel in precedentele 5 jocuri acasa, Barcelona s-a impus de fiecare data. Totusi la acest capitol Atletico Madrid (maxim de puncte) si Real Madrid (35 din 36 posibile) sunt peste catalani.
La Coruna este lanterna rosie in La Liga avand doar 17 puncte adunate dupa 26 de runde scurse, cu 8 mai putin decat prima pozitie neretrogradabila. De altfel oaspetii au sanse minime de a se salva in acest sezon, tinand cont si de programul dificil pe final de sezon.
Cu un golaverage dezastruos de 29:57 (cea mai slaba aparare din campionat), La Coruna este singura formatie din prima liga spaniola fara victorie pe teren strain in 13 deplasari. La acest capitol oaspetii sunt pe locul 19 cu 5 puncte din 39 posibile.

Cele doua formatii s-au intalnit de 5 ori in ultimii 3 ani si jumatate. Barcelona s-a impus de 4 ori, marcand in total 15 goluri, iar o alta partida s-a incheiat la egalitate, surprinzator, scor 0-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu