8 martie 2013

Valladolid - Malaga

  • Pronostic Valladolid - Malaga: 2-4 goluri
Revelatia ultimelor doua sezoane in Spania, Malaga, se va deplasa sambata seara de la ora 19:00 pe terenul lui Valladolid, formatie aflata in a doua jumatate a clasamentului. Daca ar fi sa ne luam dupa casele de pariuri, gazdele pornesc cu prima sansa, insa cu siguranta Malaga este superioara la majoritatea capitolelor.

Valladolid
traverseaza o perioada echilibrata, cu o victorie, trei remize si o infrangere in ultimele 5 etape de La Liga. Echipa gazda ocupa locul 12 dupa 26 de etape in care a adunat 34 de puncte, avand un avans foarte liistitor fata de locurile retrogradabile, si anume 12 puncte. Cu un golaverage pozitiv de 34:33 Valladolid a avut evolutii modeste acasa in acest campionat, bifand 5 victorii, 4 remize si 4 infrangeri in cele 13 jocuri disputate in fata propriilor suporteri. Din 39 de puncte posibile, gazdele au adunat doar 19 pe teren propriu. Cu o singura infrangere in ultimele 4 jocuri de campionat disputate acasa, Valladolid nu va avea deloc o viata usoara sambata.
Malaga ocupa un onorabil loc 4 dupa 26 de etape in care a strans 43 de puncte, oaspetii luptand cu sanse reale pentru aceasta pozitie, ceea ce ar insemna a doua participare din istorie in Champions LEague dupa cea din sezonul curent.
Malaga are si un golaverage impresionant de 37:24, avand o aparare mai buna chiar decat a Barcelonei.
In 12 deplasari, echipa oaspete a inregistrat 5 victorii, 3 remize si 4 infrangeri, ocupand locul 4 in Primera Division intr-un astfel de clasament, golaverage-ul fiind insa modest, si anume 10:10.

Cele doua formatii s-au intalnit o singura data in ultimii 3 ani, in turul acestui campionat cand Malaga s-a impus acasa cu scorul de 2-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu