8 martie 2013

Genoa - AC Milan

  • Pronostic Genoa - AC Milan: sub 2,5 goluri
AC Milan pare sa isi fi revenit serios dupa o prima parte de sezon dezastruoasa, iar vineri seara de la ora 21:45 milanezii se vor deplasa la Genoa pentru a deschide etapa cu numarul 28 din Italia Serie A. Cotele caselor de pariuri online o dau ca mare favorita pe formatia vizitatoare.

Genoa nu are deloc un sezon prea stralucit in Serie A, ocupand doar locul 17 dupa 27 de etape in care a adunat 26 de puncte, cu 5 peste linia de plutire. Formatia gazda are si un golaverage dezastruos cu 27 de reusite si 40 de goluri incasate. Forma de moment ii face pe gazde sa spere insa, acestia adunand nu mai putin de 8 puncte in ultimele 5 runde, o cifra foarte buna pentru o formatie care se zbate sa scape de retrogradare.
Totusi pe teren propriu, Genoa este printre cele mai slabe formatii din Italia, avand doar 15 puncte castigate din 39 posibile, ocupand locul 19 intr-un astfel de clasament.
AC Milan este neinvinsa in ultimele 5 runde de campionat, perioada in care a inregistrat 3 victorii si 2 remize, fiind una dintre cele mai in forma echipe ale campionatului inainte de aceasta etapa. Milanezii sunt pe val si in Champions League, dupa ce au castigat mansa tur a optimilor in fata Barcelonei cu 2-0.
Revenind la situatia din competitia interna, AC Milan ocupa locul 3 cu 48 de puncte si un golaverage de 48:32, laudandu-se astfel cu a 3-a ofensiva din Italia.
Vis a vis de situatia meciurilor din deplasare, AC Milan este a 5-a la acest capitol in Italia, cu 18 puncte din 39 posibile, si cu doar o singura victorie in ultimele 5 deplasari.

Cele doua formatii s-au intalnit de 5 ori in ultimii doi ani si jumatate, iar Milanezii s-au impus 4 ori, pe cand o alta partida s-a incheiat la egalitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu