8 martie 2013

Rennes - St Etienne

  • Pronostic Rennes - St Etienne: sub 2,5 goluri
Primul meci din etapa cu numarul 28 din Franta Ligue 1 incepe vineri de la ora 21:30 si le va pune fata in fata pe Rennes si St Etienne, doua formatii foarte solide in acest sezon de Ligue 1. Cotele sunt foarte echilibrate, la fel cum se anunta a fi si meciul de vineri.

Rennes
este intr-o scadere vizibila de forma dupa un parcurs foarte bun, echipa gazda avand acum doar o singura victorie in ultimele 5 etape, iar acest lucru a facut ca formatia sa iasa momentan din lupta pentru un loc de Europa, ajungand pana pe pozitia a 8-a cu 41 de puncte dupa 27 de jocuri, dar si un golaverage pozitiv de 39:36. Ofensiva s-a descurcat cel putin acceptabil in acest sezon, insa in schimb apararea este una slaba ce ar caracteriza mai bine o formatie ce lupta sa se salveze de la retrogradare.
Rennes vine dupa infrangerea de pe terenul campioanei Montpellier scor 2-0, iar in cele 13 meciuri jucate pe teren propriu in acest campionat a bifat 6 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri, ocupand doar locul 11 intr-un astfel de clasament. Golaverage-ul gazdelor este de 19:15 pe teren propriu, din nou defensiva fiind sub asteptari.
St Etienne este cea mai in forma echipa din Ligue 1 inainte de acest duel avand 4 victorii si un egal in ultimele 5 meciuri de campionat. Aceasta forma buna din ultima perioada au facut ca formatia lui Nicolita sa ajunga pe un onorabil loc 4 ce duce in Europa League, la doar 2 puncte de pozitia a 3-a ce ar asigura prezenta formatiei in play-off-ul Uefa Champions League.
St Etienne vine dupa o victorie impresionanta in fata lui Nice, scor 4-0, in conditiile in care Nice este una dintre formatiile ce lupta pentru locurile 3-4. Tot pe pozitia a 4-a se claseaza St Etienne si intr-un clasament al partidelor de pe teren strain, cu 21 de puncte castigate din 39 posibile. De asemenea oaspetii sunt neinvinsi in precedentele 4 jocuri in deplasare disputate in Ligue 1.

Cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in ultimii 2 ani. Rennes si-a trecut in cont o victorie, urmata de un egal, pe cand St Etienne a castigat ultimele doua jocuri directe cu 4-0, respectiv 2-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu