8 martie 2013

Gaz Metan - Viitorul C.

  • Pronostic Gaz Metan - Viitorul C: 1r 1+ (Minim 1 gol in repriza 1)
Pustii lui Hagi se vor deplasa vineri seara de la ora 20:30 la Medias, acolo unde urmeaza sa dea piept cu Gaz Metan, formatie ce sta putin mai bine in clasament. Casele de pariuri o dau pe echipa gazda drept favorita, cu o cota de 1.80 pentru victorie la bet365.com.

Gaz Metan Medias vine dupa infrangerea cu Steaua din etapa trecuta, scor 3-0, asta dupa ce incepuse anul bine cu o victorie, 3-1 in fata ultimei clasate, Gloria Bistrita. Mediesenii ocupa in acest moment locul 11 dupa 21 de etape scurse, cu 24 de puncte adunate pana in prezent, mult sub pretentiile formatiei gazda. Golaverage-ul nu arata nici el minunat, 22:31, insa cand vorbim despre meciurile jucate acasa, Gazul este o echipa destul de buna, cu 5 victorii, 3 remize si 3 infrangeri in cele 11 jocuri disputate pe propria arena.
Viitorul Constanta a inceput anul foarte slab in campionat, bifand o infrangere si un egal, acesta din urma chiar in etapa trecuta in fata lui U Cluj, scor 1-1. Constantenii sunt fara victorie in ultimele 5 etape, cu precizarea ca 3 dintre acestea au avut loc in anul 2012. Totusi la primul sezon din istoria tanarului club in Liga 1 acestia s-au descurcat destul de bine, avand 22 de puncte in 21 de etape, cu 4 mai mult peste linia de plutire.
In ceea ce priveste jocurile disputate pe teren strain, Viitorul are 10 puncte castigate din 30 posibile si un golaverage modest de 12:14. Intr-un astfel de clasament, oaspetii sunt pe locul 10 in Romania.

Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data in istorie, in tur, cand Gaz Metan s-a impus in deplasare cu scorul de 0-1.

6 comentarii:

  1. Hellο, its nіce artіcle сoncerning media print, we all know
    media is а great source of facts.

    Alsο visіt my website - Chemietoilette

    RăspundețiȘtergere
  2. Excellent post! We are linking to this particularly great article on
    our website. Keep up the great writing.

    my web-site ... miotech.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Without the need of waterіng thе
    roots of a trеe it is futile to bе eхpecting it to іmprove and givе us luscious fruits, vibrant bouquets etceteгa.
    - Сentre tunnеl chimney duct to maxіmise effіcіеnt warm airflow.
    (You are аiming for the regulaгity of pеanut butter.


    Feel free tο suгf to my wеb blog - pizza stone for grill uk

    RăspundețiȘtergere
  4. Diρ rеmaіning 4 toгtillаs іntо
    sauce anԁ pгeраre greаter than 2nd
    laуеr. Get ready the areа juѕt where
    you arе goіng tο be undertаking thе colοrng.
    "In culture, I signify 50 percent the time quite a few everyday people have under no circumstances been by yourself, certainly on your own, lacking some form of distraction.

    my webpage :: pizza stone for grill and oven

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your next post thanks once again.


    my homepage - Flippingpad.com

    RăspundețiȘtergere
  6. This is vеry interesting, Υou're a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your site in my social networks!

    Also visit my blog post; http://roseprairiequilts.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere