8 martie 2013

West Brom - Swansea

  • Pronostic West Brom - Swansea: peste 2,5
Unul dintre cele mai interesante meciuri de sambata in Premier League se va da pe terenul lui West Brom, acolo unde Tamas si compania vor primi vizita lui Swansea. Casele de pariuri ii dau pe gazde usor favoriti, insa este cunoscuta forta lui Swansea. Trebuie sa precizam ca cele doua formatii sunt vecine in clasament si se afla la egalitate de puncte.

West Brom are doua victorii si o infrangere in ultimele trei etape de campionat, infrangerea venind in etapa precedenta, scor 1-0 pe Stamford Bridge cu Chelsea. Gazdele ocupa locul 9 in Premier League avand 40 de puncte dupa 28 de etape, dar si un golaverage pozitiv de 38:37. De altfel WBA este una dintre revelatiile acestui sezon de Premier League.
Pe teren propriu West Brom a fost o adevarata forta in prima parte a sezonului, acum ocupand locul 7 intr-un astfel de clasament, cu 26 de puncte din 42 posibile, ceea ce inseamna enorm pentru o formatie cu pretentiile gazdelor.
Swansea City este noua castigatoare a Cupei Ligii Angliei, galezii meritand acest trofeu daca ne raportam la cum evolueaza formatia vizitatoare. Oaspetii se afla pe locul 8 cu 40 de puncte adunate dupa 28 de meciuri, dar si un golaverage pozitiv de 39:34, acesta fiind cel ce o claseaza peste adversara de sambata in Premier League.
Cu doua victorii, un egal si doua infrangeri in ultimele 5 etape de campionat, Swansea sta binisor si cand vine vorba de meciurile de pe teren strain, avand 4 victorii, 4 remize si 6 infrangeri in 14 deplasari.

Cele doua formatii s-au intalnit de 3 ori in ultimii 2 ani, Swansea reusind sa se impuna de fiecare data in meciuri de Over 2,5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu