8 martie 2013

Astra - Brasov

  • Pronostic Astra - Brasov: Astra
Revelatia acestui sezon de Liga 1, Astra Giurgiu, va primi vizita lui FC Brasov sambata de la ora 19:00 in cadrul etapei a 22-a din Liga 1. Meciul se anunta interesant avand in vedere ca se intalnesc doua echipe destul de bune, insa gazdele pornesc fara dubii cu prima sansa, lucru dovedit chiar si de cotele caselor de pariuri.

Astra are 41 de puncte dupa 21 de jocuri, fiind a doua clasata in Liga 1, la 12 puncte totusi in spatele liderului Steaua Bucuresti care practic nu mai poate fi oprita din drumul spre titlu. Gazdele acestui joc au bifat o victorie si un egal in primele doua meciuri de campionat din acest an, ajungand si la un golaverage impresionant de 42:21, avand astfel a doua ofensiva din Liga 1 dupa liderul Steaua, si una dintre cele mai solide defensive din campionat.
In cele 11 meciuri de acasa sustinute pana acum de alb-negri, acestia s-au impus de 7 ori, au bifat 3 remize si au pierdut o singura data, ocupand locul 3 intr-un astfel de clasament in Romania, cu 24 de puncte din 33 posibile.
FC Brasov pe de alta parte se afla in prima jumatate a clasamentului, si anume pe locul 8, cu 29 de puncte adunate in 21 de etape, dar si un golaverage negativ la limita, 30:31. Anul 2013 a inceput cu una calda una rece, mai exact o infrangere cu Dinamo, scor 2-1, si o victorie in runda trecuta, 3-2 cu Concordia Chiajna.
In 10 deplasare in acest campionat, brasovenii nu au bifat decat un singur succes, la care se mai adauga 4 remize si 5 infranegri.

Cele doua formatii au fost puse fata in fata de 4 ori in ultimii 2 ani, fiecare dintre ele trecandu-si in cont cate doua succese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu