8 martie 2013

Reading - Aston Villa

  • Pronostic Reading - Aston Villa: peste 2,5
Sambata dupa amiaza de la ora 17:00 Reading o va gazdui pe Aston Villa in etapa a 29-a din Premier League, iar meciul se anunta cu atat mai interesant cu cat cele doua formatii sunt vecine in clasament, sub linia de plutire, fiind despartite de doar un singur punct.

Reading ocupa pozitia a 19-a dupa 28 de etape in care a strans numai 23 de puncte, fiind intr-o forma foarte slaba. Cu un golaverage dezastruos de 34:54, Reading vine dupa infrangerea cu Everton, scor 3-1 in runda precedenta, avand de asemenea 3 infrangeri in ultimele 3 etape de campionat.
In 14 meciuri disputate pe teren propriu, bilantul nu este chiar atat de rau. Gazdele au pierdut doar 4 din aceste jocuri, castigand alte 4 si remizand 6. Intr-un astfel de clasament in Premier League, Reading ocupa pozitia a 15-a cu 18 puncte din 42 posibile.
Aston Villa este una dintre marile dezamagiri ale acestui sezon, formatia de pe Villa Park ocupand un dezonorabil loc 18 dupa 28 de etape scurse. Oaspetii au adunat 24 de puncte si un golaverage 26:53. Forma de moment a formatiei din Birmingham este data de o victorie, un egal si 3 infrangeri, la fel ca in situatia lui Reading.
In cele 14 deplasari sustinute pana acum de echipa vizitatoare, aceasta nu s-a impus decat in doua randuri, remizand de 5 ori si pierzand 7 partide. Golaverage-ul in deplasare este dezastruos, si anume 15:33.

Cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in ultimii 5 ani, Aston Villa castigand fiecare partida. Scorul general este de 10-4, ceea ce inseamna o medie de 3,5 reusite pe meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu