8 martie 2013

QPR - Sunderland

  • Pronostic QPR - Sunderland: QPR
QPR porneste cu prima sansa in acest meci contra lui Sunderland, desi cotele oferite de agentiile online sunt foarte echilibrat. Chiar daca Sunderland e mai bine clasata inainte de meci, nu va fi deloc usor sa plece cu punct sau puncte de pe arena lui QPR.

QPR trage din greu sa se salveze in acest sezon, fiind ultima clasata dupa 28 de etape in care a strans doar 20 de puncte si un golaverage de 21:40. De altfel QPR are cea mai slaba ofensiva din campionat, in ciuda investitiilor masive facute la club in ultimii ani.
Forma de moment a gazdelor in campionat este data de o victorie, doua remize si doua infrangeri.
Pe teren propriu QPR nu s-a descurcat absolut deloc bine, inregistrand un singur succes in 14 meciuri, si ocupand locul 19 intr-un astfel de clasament in Anglia. Gazdele au obtinut doar 10 puncte din 42 posibile acasa.
Sunderland de cealalta parte este total iesita din forma inainte de acest joc, avand doar 2 puncte castigate in ultimele 5 etape de Premier League. Pisicile negre ocupa locul 14 cu 30 de puncte si un golaverage de 31:38, fiind echipa cu cele mai putine victorii din primele 15 clasate.
In 14 deplasari avute pana acum de formatia oaspete, aceasta s-a impus de 3 ori, avand in total 13 puncte adunate, si ocupand locul 11 intr-un clasament al meciurilor de pe teren strain in prima liga engleza.

Cele doua formatii s-au intalnit de 3 ori in ultimii 2 ani, fara succes pentru QPR. Sunderland si-a trecut in cont doua victorii, pe cand meciul din turul campionatului s-a incheiat la egalitate, fara gol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu