8 martie 2013

PSG - Nancy

  • Pronostic PSG - Nancy: H1
Liderul la zi din Franta, PSG, va primi vizita lui Nancy sambata de la ora 18:00 in cea de-a 28-a etape a campionatului francez de fotbal. Zlatan si compania sunt mari favoriti la casele de pariuri, dat fiind faptul ca intalnesc una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului.

PSG nu traverseaza cea mai buna perioada in campionat dupa ce a inregistrat 2 infrangeri in ultimele 3 etape. Totusi parizienii au un moral foarte bun dupa ce s-au calificat in sferturile Uefa Champions League in detrimentul Valenciei.
Cu un golaverage de 49:17, PSG se lauda cu cea mai puternica ofensiva si cea mai solida aparare din Ligue 1, fiind si liderul campionatului cu 54 de puncte, cu 2 in plus fata de Lyon, ocupanta locului 2.
In 14 meciuri disputate pe teren propriu, PSG a strans 30 de puncte in urma a 9 victorii, 3 remize si 2 infrangeri, fiind a doua la acest capitol dupa campioana Montpellier, care are un golaverage mai bun.
Nancy de cealalta parte a baricadei a parasit ultima pozitie a clasamentului in urma victoriei din etapa trecuta, scor 1-2 la Sochaux. Acum oaspetii se afla pe locul 19 cu 21 de puncte si un golaverage extrem de slab, 24:45. Diferenta dintre NAncy si primul loc de deasupra liniei de plutire este de 6 puncte in acest moment.
Dupa 13 deplasaris sutinute de oaspeti in acest campionat, putem spune ca nu s-au descurcat deloc bine reusind sa se impuna doar de 2 ori si sa strand numai 10 puncte din 39 posibile.

Cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in ultimii doi ani, iar bilantul este favorabil lui Nancy spre surprinderea multora.Aceasta a inregistrat doua succese si un egal, pe cand PSG si-a trecut in cont doar victoria din tur cu 0-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu