8 martie 2013

Ajaccio - Lorient

  • Pronostic Ajaccio - Lorient: sub 2,5
Adi Mutu si compania vor primi vizita lui Lorient sambata seara de la ora 21:00 in cadrul etapei a 27-a din Franta Ligue 1. Meciul se anunta extrem de echilibrat dupa cum o arata cotele, bet365.com dand-o usor favorita pe formatia vizitatoare.

Ajaccio
a strans 29 de puncte dupa 27 de etape scurse, formatia gazda fiind intr-o oarecare scadere de forma. Corsicanii au doar un singur punct castigat in ultimele 3 etape, asta dupa ce legase mai multe meciuri fara infrangere.
Ajaccio are un golaverage modest de -8, cu 29 de reusite si 37 de goluri incasate.
Pe teren propriu gazdele nu au rupt gura targului, castigand 5 partide, remizand 4 si pierzand alte 4, avand astfel 19 puncte din 39 posibile.
Lorient de cealalta parte a baricadei traverseaza o perioada grea, iesind pentru moment din lupta pentru o cupa europeana. Oaspetii au o singura victorie, 3 remize si o infrangere in ultimele 5 etape, iar aceste erzultate slabe au facut ca echipa sa ajunga pe pozitia a 9-a cu 40 de puncte si un golaverage pe muchie, 43:43.
Intr-un clasament al meciurilor disputate pe teren strain, Lorient ocupa locul 11 in Ligue 1, cu numai 3 victorii, 4 remize si 6 infrangeri in 13 deplasari. De altfel oaspetii s-au intors cu un singur punct din precedentele 4 jocuri pe teren strain.

Cele doua formatii s-au intalnit de 3 ori in ultimele 2 sezoane. Lorient s-a impus o data cu 2-0, dupa care au urmat doua remiza, 1-1, respectiv 4-4 in turul acestui campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu