8 martie 2013

Udinese - AS Roma

  • Pronostic Udinese - AS Roma: peste 2,5 goluri
Singurul meci de sambata al etapei cu numarul 28 din Italia Serie A se va da la Udine, acolo unde Udinese o va gazdui pe AS Roma, cele doua formatii fiind despartite in clasament de doar pozitii inainte de acest duel.

Udinese pare sa isi revina dupa un egal acasa cu Napoli si victorie in deplasare cu Pescara in ultimele doua etape. Gazdele ocupa insa un dezamagitor loc 9 dupa 27 de etape in care au strans 40 de puncte, dar si un golaverage modest de 36:34. Udinese este departe de formatia din sezonul trecut care s-a luptat pentru locurile de Uefa Champions League, iar defensiva pare a fi problema principala a echipei.
Gazdele stau excelent insa cand vine vorba de meciurile jucate acasa. Acestia au 4 victorii si un egal pe teren propriu in precedentele 5 meciuri, iar per total in 13 jocuri de Serie A in fata propriilor supoteri, Udinese a inregistrat 7 victorii, 5 remize si o singura infrangere, avand si un golaverage impresionant de 21:12.
AS Roma este si ea intr-o crestere vizibila de forma dupa 3 victorii consecutive in ultimele 3 runde de campionat. Totti si compania au trecut in aceasta perioada de Juventus, Atalanta si Genoa, iar rezultatele bune au dus formatia din capitala pe locul 7 cu 43 de puncte, la doar 4 puncte de locul 5 ce asigura prezenta in Europa League. Roma este si la 5 puncte de locul 3 ce duce in play-off-ul Champions League.
Intr-un clasament al meciurilor de pe teren strain, AS Roma este a 4-a echipa din campionat cu 19 puncte castigate din 42 posibile, avand o victorie in ultimul meci pe teren strain, 2-3 la Atalanta.

Cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in ultimii doi ani, fiecare castigand cate doua meciuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu