6 martie 2013

Levante - Rubin Kazan

  • Pronostic Levante - Rubin Kazan: V1
      Levante si Rubin Kazan se vor intalni joi seara de la ora 22:05 in mansa tur a optimilor de finala Europa League, iar casele de pariuri ii dau pe spanioli cu prima sansa la victorie in acest meci, lucru oarecum normal daca ne gandim la cum arata cele doua formatii inainte de acest duel.
      Levante este intr-o forma modesta inainte de meci, cu doua victorii, doua remize si o infrangere in ultimele 5 partide oficiale in toate competitiile. Spaniolii vin dupa remiza din campionat, scor 2-2 pe terenul Valenciei, fiind de altfel fara victorie in ultimele 3 runde. Defensiva gazdelor nu arata deloc bine inainte de meciul cu Rubin Kazan, acestia dintai incasand 4 goluri in precedentele doua jocuri de campionat.
      Trebuie sa precizam si faptul ca Levante a eliminat din competitie o formatie puternica si interesanta, si anume Olympiakos. Mai importanta este maniera in care au eliminat formatia din Grecia, invingand-o cu 3-0 in tur acasa si cu 0-1 in deplasare.
      In ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, Levante a bifat 3 succese si 2 remize cu precizarea ca in 4 din aceste 5 partide s-au marcat Peste 2,5 goluri.
      Rubin Kazan, ca toate formatiile din Rusia prezente in competitiile europene, au dezavantajul ca nu au evoluat in meciuri oficiale in ultima perioada. Singurele partide oficiale din acest an pentru rusi au fost cele doua jocuri din 16-imi in fata lui Atletico Madrid. Oaspetii au reusit sa elimine detinatoarea trofeului in runda precedenta dupa ce s-a impus cu 0-2 in Spania si a pierdut cu 0-1 pe teren propriu.
      Cel mai interesant lucru despre rusi in acest moment este faptul ca 5 din ultimele 6 jocuri le-au pierdut cu acelasi scor, 0-1.
      In ultimele 5 deplasari Rubin Kazan a evoluat bine, bifand 3 victorii, un egal si o singura infrangere, scor 3-0 pe terenul lui Dinamo Moscova.
      Cele doua formatii nu s-au mai intalnit intr-un meci oficial, iar cel de joi se anunta foarte echilibrat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu