22 februarie 2013

Barcelona - Sevilla


       Una dintre cele mai interesante partide ale etapei din Spania se va juca sambata seara de la ora 23:00 intre Barcelona si Sevilla, o partida in care gazdele pleaca evident favorite. Elevii lui Tito Vilanova trebuie sa uite cat mai repede infrangerea de la AC Milan de la mijlocul saptamanii si faca o partida buna in aceasta etapa chiar daca diferenta intre Barca si Atl. Madrid este linistitoare, 12 puncte.
        Sevilla a primit patru goluri pe Santiago Bernabeu in urma cu doua runde insa in ultima etapa a castigat 3-1 acasa cu Dep. La Coruna. Barcelona marcheaza minim patru goluri de cinci partide pe propriul teren si credem ca sunt sanse mari sa vedem un noi meci cu multe reusite pentru jucatorii gazda.
        Barcelona are o medie de 4.45 goluri marcate si primite pe propriul teren iar ultimele patru partide directe pe Nou Camp s-au terminat cu urmatoarele rezultate: 0-0, 5-0 si de doua ori 4-0. Doua propuneri avem pentru aceasta intalnire: minim trei goluri marcate de Barcelona si peste 3.5, 4 goluri la handicap asiatic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu