19 februarie 2013

AC Milan - Barcelona

  • AC Milan - Barcelona pronostic: Ambele marcheaza

       Fara indoiala meciul care atrage cea mai mare atentie in aceasta saptamana in Liga Campionilor este partida dintre AC Milan si Barcelona de pe San Siro. Pentru milanezi ocazia este o buna sansa de a se razbuna pentru infrangerile din liga din anii precedenti, iar pentru Pep Guardiola si echipa sa, care are putine sanse la titlu in La Liga, Liga Campionilor este o prioritate in acest sfarsit de sezon fotbalistic. Deasemenea, multi microbisti si pariori vad castigatoarea acestui meci fiind echipa cu cele mai bune sanse de a castiga si competitia, deci, in asnsamblu, meci cu o miza enorma in Italia pe 28 Martie.
       AC Milan este pe primul loc in Seria A si are sanse bune sa mai adauge un Scudetto in déjà impresionanta colectie de trofee de pe San Siro, pe cand Barcelona este devansata de Real Madrid in Spania, unde madrilenii au un avans de 6 puncte. Acest avantaj poate fi recuperate de catalani, mai ales in conditiile in care Real a clacat recent in meciuri care ar fi trebuit sa fie destul de simple pentru lideri. Lasand La Liga spaniola pentru moment, meciul de Miercuri este primul din dubla confruntare din sferturi, catalanii avand ca prioritate un gol (sau chiar mai multe) in deplasare. Pentru Milan, scopul principal este de a nu primi gol si crea un avantaj inainte de deplasarea pe Camp Nou.
       Barcelona este favorita, chiar daca Milan va juca acasa. Pentru castig Barcelona, bet 365 propune cota de 1.72, egalitatea este cotata cu 3.75 si Victoria AC Milan cu 4.75, ceea ce este foarte generos si potential un pariu bun. In ansamblu, Barcelona este favorita la calificare, dar pe teren propriu Milan este mai mult decat capabila sa obtina un rezultat pozitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu