22 februarie 2013

Deportivo La Coruna – Real Madrid

       Deportivo La Coruna a fost dintotdeauna “cosmarul” celor de la Real Madrid insa intalnirea care va avea loc sambata seara are cu totul alt context. Deportivo se afla la retrogradare pe ultima pozitie a clasamentului in timp ce echipa lui Jose Mourinho ocupa locul al 3-lea. Fiindca tot vorbeam de “cosmarul” Deportivo, Real Madrid n-a castigat decat o singura data in ultimele 13 intalniri pe El Riazor in timp ce Depor s-a impus de noua ori iar trei partide s-au terminat la egalitate.
       Deportivo trece insa printr-o perioada neagra cu cinci partide pierdute la rand in campionat. De cealalta parte, Real Madrid vine dupa doua victorii consecutive, 4-1 cu Sevilla si 2-0 cu Rayo Vallecano ambele partide fiind jucate insa pe Santiago Bernabeu. In ultima deplasare, elevii lui Jose Mourinho au pierut cu 0-1 la CF Granada.
       Getafe vine dupa cinci partide consecutive in care s-au marcat minim trei goluri. Stim ca Real Madrid este o formatie foarte ofensiva, motiv pentru care credem intr-o partida cu multe goluri. In tur scorul a fost 5-1 pentru madrileni iar in ultimele zece intalniri directe s-au inregistrat sapte overuri si trei underuri. Cota pentru o partida cu minimtrei goluri este foarte mica asa ca noi va propunem pontul peste 3 goluri la handicap asiatic pentru o cota de 1.60.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu