22 februarie 2013

Zaragoza – Valencia


        Zaragoza primeste in aceasta etapa din Spania vizita celor de la Valencia, doua formatii aflate la colt opus in clasament. Zaragoza este pe primul loc care se salveaza de la retrogradare, pozitia a 17-a, in timp ce Valencia este pe locul cinci, pozitie de Europa League insa cu siguranta isi doreste un loc de Liga Campionilor de care o despart doar doua puncte.
        Zaragoza trece printr-o perioada extrem de slaba, nereusind sa obtina nicio victorie in ultimele sapte etape. De cealalta parte, Valencia are sase victorii, o remiza si o singura infrangere in ultimele opt etape iar in deplasare vine dupa patru victorii la rand, singurele succese pe teren strain din acest sezon.
        Zaragoza are multe absente pentru aceasta intalnire si mai mult de atat echipa este ultima intr-un clasament al partidelor jucate acasa cu un bilant de trei victorii, o remiza si sapte infrangeri. Sugestia noastra este Valencia la handicap asiatic 0 pentru o cota de 1.65. In cazul in care partida se termina la egalitate, miza se returneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu