6 martie 2013

Plzen - Fenerbahce

      Plzen o va gazdui joi seara de la ora 20:00 pe Fenerbahce in Europa League, iar meciul se anunta extrem de interesant, tinand cont ca se intalnesc doua formatii echilibrate. Desi multi la prima vedere ar merge pe mana turcilor, nu trebuie sa uitam ce au realizat cehii de la Plzen pana acum in Europa League.
      Plzen vine dupa o victorie si un egal in campionat, scor 1-1 cu Ostrava si 1-3 cu Brno, insa cel mai notabil lucru realizat de gazde in acest sezon este de departe faptul ca au eliminat-o pe Napoli din 16-imile Europa League cu scorul de 5-0 la general. Forma de moment a gazdelor este una fabuloasa, cu 4 victorii si un egal, cu precizarea ca o victorie a fost inregistrata intr-un meci de pregatire in aceasta iarna.
      Plzen este favorita la casele de pariuri online in acest duel cu Fener, desi balanta este foarte echilibrata. Este si normal ca lumea sa o ii ia in serios pe cehi dupa ce au aratat cu Napoli.
      Pe teren propriu, Plzen a fost o adevarata forta in acest sezon. In 20 de jocuri in toate competitiile, Plzen a bifat 16 victorii, 3 remize si doar o singura infrangere, aceasta din urma venind in campionat, scor 2-3 cu Brno.
     Fenerbahce era in crestere de forma in urma cu o saptamana, insa turcii au pierdut ultimele doua partide oficiale si se confrunta cu ceva probleme. Fener a fost invinsa de Trabzonspor in Cupa cu 2-3 acasa, dar si de Besiktas in campionat cu acelasi scor, in deplasare de aceasta data.
     Desi a avut o aparare solida in primele doua luni ale acestui an, chiar apararea a cedat in ultimele doua jocuri, avand in vedere ca oaspetii au incasat 6 goluri in ultimele doua partide. In runda precedenta Fener a trecut de BATE Borison, dupa 0-0 in deplasare si 1-0 acasa.
     Un lucru imbucurator pentru turci este bilantul celor 8 deplasari din 2012. Mai exact Kuyt si compania au bifat 5 victorii, 2 remize si 1 singur meci pierdut in acest an pe teren strain.
     Acesta este primul meci oficial din istorie intre cele doua formatii, iar jocul se anunta extrem de interesant si echilibrat pentru orice microbist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu