6 martie 2013

Benfica - Bordeaux

  • Pronostic Benfica - Bordeaux: Benfica
      Benfica, una dintre cele mai solide formatii ale acestei competitii va da piept cu Bordeaux, joi seara de la ora 22:05, iar portughezii au prima sansa la bet365.com pentru a obtine victoria in fata unei formatii ce nu ofera deloc meciuri spectaculoase.
      Benfica duce o lupta extrem de stransa in campionat cu FC Porto pentru fotoliul de lider, iar echipa se afla intr-o forma exceptionala cu 4 victorii si un egal in ultimele 5 meciuri, cu precizarea ca remiza a dus la eliminarea din Cupa Ligii in fata Bragai. Daca despre ofensiva nu mai trebuie sa spunem nimic, Benfica fiind o echipa foarte spectaculoasa si ofensiva, trebuie sa amintim si apararea. Defensiva gazdelor a incasat doar un singur gol in ultimele 5 meciuri, in runda precedenta a Europa League de la Leverkusen in victoria cu 2-1.
Portughezii sunt o adevarata forta pe teren propriu, putandu-se lupta acasa cu majoritatea echipelor din Europa League. De altfel singura echipa care a invins-o pe Benfica in fata propriilor suporteri a fost Barcelona in acest sezon. De atunci, in 13 jocuri Benfica a bifat 13 succese si un egal acasa.
      Bordeaux nu traverseaza deloc o perioada prea buna, dat fiind faptul ca francezii au o singura victorie in ultimele 5 partide oficiale, acesteia adaugandu-se un egal si 3 infrangeri. Un lucru pe care toata lumea probabil l-a observat de-a lungul acestui sezon este faptul ca Bordeaux este o adevarata echipa de Unedr 2,5, cu nu mai putin de 19 astfel de rezultate in Ligue 1 in acest moment.
      Defensiva gazdelor a inceput sa scartaie in ultima vreme, desi de-a lungul sezonului a fost admirabila. Spunem acest lucru datorita faptului ca Bordeaux are o medie 1,6 goluri incasate pe meci in ultimele 5 partide.
     Bordeaux este fara victorie in ultimele 4 deplasari. In runda precedenta oaspetii i-au eliminat pe cei de la Dinamo Kiev dupa 1-1 in deplasare si 1-0 acasa.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu