29 noiembrie 2013

Real Madrid - Valladolid

Meciurile dintre Real Madrid si Valladolid, indiferent de locul in care s-au disputat, au insemnat intotdeauna spectacol si foarte multe goluri. Ultimele 4 meciuri in Primera Division intre adversarele de maine s-au soldat cu minim 5 goluri marcate.
Real Madrid abordeaza partida de pe locul 3 al clasamentului si din postura de echipa calificata in optimile Champions League dupa victoria de la mijlocul saptamanii, 4-1 in fata lui Galatasaray. 
Valladolid nu trece printr-o perioada la fel de fasta ca cea a adversarei de maine, oaspetii aflandu-se pe locul 17 cu doar 12 puncte, la egalitate cu alte 4 echipe. 
Realul a demonstrat in partida de miercuri ca se poate descurca si fara Ronaldo. Di Maria, Isco, Bale si Benzema se vor afla cel mai probabil in linia ofensiva a "albilor", iar meciul de maine va reprezenta o adevarata provocare pentru ei, avand prilejul de a demonstra ca echipa nu este dependenda de Cristiano Ronaldo.
Intre cele 2 echipe exista o diferenta clara de valoare, de aceea cred ca Realul se va iimpune la o diferenta destul de mare, dar ma astept ca si Valladolid sa faca un meci bun, avand in vedere ultimul rezultat direct  de pe Bernabeu, 4-3 in mai acest an, dar si nevoia mare de puncte. 
In concluzie, consider ca "Peste 4.5 goluri" este un pariu mai mult decat rezonabil pentru partida de maine.

Pronostic: peste 4,5 goluri

Miniprix.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu