21 noiembrie 2013

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

           Derby-ul etapei cu numarul 13 din Bundesliga are loc pe Signal-Iduna Park din Dortmund, acolo unde Borussia primeste vizita campioanei Bayern Munchen.
       Probleme mari de efectiv pe faza de aparare pentru Borussia Dortmund, care nu se va putea baza la aceasta partida cu Bayern pe 4 fundasi foarte importanti. Pe langa fundasul dreapta polonez Lukasz Piszczek, care lipseste de ceva vreme se mai adauga si absentele celorlalti 3 fundasi care alcatuiesc in mod normal linia de fund a galben-negrilor. Asadar, Neven Subotic s-a accidentat in etapa trecuta in meciul cu VfL Wolfsburg, in timp ce Schmelzer si Hummels la amicalul pe care Germania l-a disputat in Anglia.
           De partea cealalta, Bayern Munchen nu are asa multe probleme de efectiv, singura absenta importanta fiind cea a lui Bastian Schweinsteiger, insa sunt solutii pentru acel post, mai ales dupa revenirea la antrenamente a lui Thiago Alcantara. Holger Badstuber, Xherdan Shaqiri si Claudio Pizarro sunt si ei indiponibili din cauza accidentarilor.
         Bayern a marcat doua goluri in acest sezon in poarta celor de la Dortmund, in meciul din SuperCupa Germaniei, scor 2-4, si cred ca o va face din nou, mai ales ca Borussia are mari probleme in defensiva.

Pronostic: V2

www.pcmadd.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu