15 octombrie 2013

Schalke - Chelsea

  • Pronostic: Victorie Chelsea

In grupa stelei din Champions League s-au disputat  doua etape  :
Schalke - Steaua 3-0
Chelsea - Basel  1-2
Basel - Schalke  0-1
Steaua - Chelsea 0-4 deci Chelsea se afla pe locul 2 cu 3 puncte si Schalke pe 1 cu 6 puncte.
Schalke nu a impresionat deloc : in meciul cu Steaua au reusit sa deschida scorul tarziu printr-un tontogol marca Tatarusanu care a lasat mingea sa intre in poarta , pana in acel moment nu au reusit sa isi faca nici o ocazie clara de gol . In meciul cu Basel au jucat economicos , mult pe contraatac si au castigat datorita unui gol din voleu senzational din afara careului . Ei sufera si in campionat unde se afla doar pe locul 8 cu 11 puncte dupa 8 etape . Cand au intalnit o echipa de calibrul lui Chelsea (mai buna momentan ) pe Bayen Munchen au clacat lamentabil si au pierdut cu 4-0 pe teren propriu . Nici calificarea lor in grupe nu a fost una de poveste jucand foarte prost in deplsarea de la Paok  unde au avut noroc in ultimele minute cu tanarul Draxler . Pentru meciul cu Chelsea printul Boateng este incert ce ar insemna o pierdere mare pentru nemti .
Cat despre Chlesea poate fi caracterizata printr-un singur cuvant ''Mourinhio''  care este constient ca are nevoie de cele 3 puncte  pentru a prinde locul 1 al grupei si a evita in optimi o echipa puternica . Jocul londonezilor este in crestere dupa un inceput de sezon inconstant  , jucatorii vechi au inceput sa-i includa tot mai mult in joc pe cei tineri si cred ca la ora meciului vor fi foarte motivati sa joace la un nivel foarte bun.
Nu cred ca Schalke va avea de multe ori ocazia sa intre in careu Luiz , Terry , Ivanovic si Cole fiind printre cei mai buni fundasi din lume si Cech nu  cred ca va putea fi invins de un sut din afara careului.
Originals.roOriginals.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu