16 octombrie 2013

Real Madrid - Malaga

  • Pronostic: peste 3,5 goluri in meci

Cu incepere de la ora 17:00 are loc partida Real Madrid Vs Malaga un meci contand pentru etapa cu nr 9 din Primera Division.
* Real madrid este pe locul 3 la 5 puncte in spatele liderului Fc Barcelona si este obligata sa invinga in aceast apartida contra Malagai ptr a ramane pe locul 3 , in ultima etapa R.Madrid s-a impus in utlima secunda in deplasarea de la Levante 3-2 cu un gol marcat de C.Ronaldo.
* Malaga dupa un inceput de sezon foarte slab se pare ca si-au mai revenit fiind acum pe locul 10 cu 9 puncte, probleme financiare se simt la echipa si pierderea unor jucatori foarte importanti de la echipa plus plecarea lui Pellegrini la City au slabit echipa.
* Pronosticul meu pentru aceasta partida este peste 4 goluri avand o cota de 2.20, cred in acest pronostic ambele echipe practica un fotbal foarte ofensiv si apararea celor de la Malaga are mari probleme si cu siguranta R.Madrid v-a profita de acest lucru , in ultimele 3 intalniri pe Bernabeu R.Madrid s-a impus de fiecare data cu 7-0 . 3-2 . 6-2.
Produse evoMAG.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu