6 martie 2013

Anzhi - Newcastle

  • Pronostic Anzhi - Newcastle: Anzhi
        Maine seara de la ora 19.00 Anzhi va deschide balul otimilor de finala a Europa League in compania celor de la Newcastle United.
        Anzhi a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce s-a calificat dintr-o grupa cu Udinese , Young Boys si Livepool iar in -16-imile competitiei a trecut  de nemtii de la Hannover dupa ce s-au impus acasa cu scorul de 3-1 si au remizat in deplasare scor 1-1.
        Newcastle  a avut o grupa relative usoara cu Maritimo, Club Brugge si Bordeaux, iar in 16-mii a trecut destul de greu de Metalist Kharkov.
        Am ales sa merg pe mana celor de la Anzhi care din 7 meciuri jucate in aceasta editie de Uefa  pe teren propriu nu a pierdut nicio partida intanlind chiar si o alta echipa din Anglia Livepool pe care a invins-o pe teren propriu  cu scorul de 1-0.
        Lotul celor de la Anzhi este superior ca valoare celui de la Newcastle amintindui pe Eto’o , Traore , William, de partea cealalta oaspetii in ultima perioada s-au incurcat de fiecare dat pe terenul unor echipa mai puternice :Infrangere  cu Tottenham, Arsenal , Manchester United.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu