22 februarie 2013

Arsenal - Aston Villa

      Emirates va gazdui maine de la ora 17:00 partida dintre Arsenal Londra si Aston Villa.
Arsenal vine dupa esecul de pe teren propriu din optimile Champions League contra celor de la Bayern, la finalul unui meci in care nemtii nu au lasat prea multe sanse tunarilor lui Wenger. Arsenal este in lupta directa cu Totenham, pe care o va intalni peste o saptamana pentru ultima pozitie de Champions League. Arsenal a avut evolutii destul de bune in ultimele meciuri de campionat cu trei victorii si o remiza in ultimele patru partide.
      De partea cealalta, Villa a iesit cel putin pentru moment din zona locurilor retrogradabile, in urma victoriei de acasa cu West Ham. Pentru Villa a revenit in urma cu putine etape francezul N`Zogbia, o extreme rapida si cu o calitate tehnica ridicata. Oaspetii au a doua cea mai slaba defensiva cu 50 de goluri primite in 26 de etape.
      Pronosticul meu pentru acest joc este minim 11 cornere in meci avand urmatoarele argumente:
Ambele echipe au nevoie de victorie, in special Arsenal care este nevoita sa atace insistent inscrierea golurilor.
      Tunarii au fotbalisti foarte rapizi pe benzi care obtin cu usurinta cornere.
Aston Villa are fundasi destul de masivi in axul central al defensivei care vor incerca din rasputeri sa scape fara gol.
      Arsenal este o echipa care acorda cu usurinta faze fixe adversarilor, in opiniea mea, Aston Villa poate obtine usor minim trei cornere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu