29 mai 2012

Lot Germania EURO 2012

Lotul nationalei Germaniei pentru EURO 2012:

Portari: Manuel Neuer (Bayern Munchen),Marc-Andre ter Stegen (Borrusia Monchengladbach),Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hanover 96)

Fundasi:Jerome Boateng, Holger Badstuber, Philipp Lahm (toti 3 de la Bayern Munchen), Per Mertesacker (Arsenal), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Benedikt Hoewedes (Schalke 04).

Mijlocasi: Mesut Ozil, Sami Khedira (ambii de la Real Madrid), Toni Kroos, Thomas Mueller, Bastian Schweinsteiger (toti de la Bayern Munchen), Marco Reus (Borussia Moenchengladbach), Mario Goetze, Ilkay Gundogan, Sven Bender (toti 3 de la Borussia Dortmund), Lars Bender , Andre Schuerrle (ambii de la Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Schalke 04), Lukas Podolski (Koln).

Atacanti: Mario Gomez (Bayern Munchen),Cacau (VfB Stuttgart), Miroslav Klose (Lazio Roma).

Selectionerul Germaniei, Joachim Low, a anuntat acest lot provizoriu pentru Euro 2012, fiind posibil sa mai apara 1-2 modificari. Surprinde selectionarea portarului Ter Stegen de la Borussia Monchengladbach dar si cele ale lui Gundogan sau Julian Draxler. Bayern Munchen este reprezentata de 8 jucatori in timp ce campioana Dortmund va avea doar 4 jucatori la turneul final, asta si pentru ca are putini jucatori germani in lotul sau. Vom vedea insa jucatori de la Borussia Dortmund la alte echipe nationale, cap de afis fiind Polonia care are 3 jucatori de la campioana Germaniei. . Germania va juca doua meciuri amicale pana la inceperea marelui eveniment, cu Elvetia si Israel si va debuta la Euro pe 9 iunie intr-un meci contra Portugaliei lui Cristiano Ronaldo, urmat de un duel de foc cu Olanda, vicecampioana mondiala si un ultim meci din grupa cu Danemarca, o echipa incomoda, care s-a calificat castigand o grupa cu Portugalia principala favorita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu