30 mai 2012

Elvetia - Romania

Elvetia - Romania pronostic: 1&3+

Echipa nationala de fotbal a Romaniei isi incepe astazi pregatirea pentru preliminariile cupei Mondiale din 2014 si joaca un amical impotriva Elvetiei, chiar pe terenul acesteia. Elvetia nu este calificata la turneul final al Euro 2012 dar a aratat o forma foarte buna in meciul de saptamana trecuta contra Germaniei, reusind sa castige dar sa si marcheze 5 goluri !!! Probabil ca nu va marca tot 5 goluri si in meciul cu Romania, ai nostri fiind acum avertizati de forta ofensiva a elvetienilor, dar Elvetia este favorita la castigarea acestui meci, cota sa pentru victorie fiind de 1,65.
Elvetia a anuntat ca va incepe aceasta partida cu acelasi prim 11 ca in meciul cu Germania: Benaglio - Lichtsteiner, Von Bergen , Senderos, Ziegler - Fernandes, Inler - Barnetta, Xhaka, Mehmedi - Derdiyok. Atacantul Derdiyok este in mare forma, acesta reusind un hattrick in meciul cu Germania.
Romania porneste din nou cu sperante de calificare la un turneu final, de data aceasta sub comanda lui Victor Piturca. Este o echipa relativ noua, cu multi jucatori tineri, din care se retrag incet incet Mutu si Chivu, astfel ca putem spune ca se naste o noua generatie. Va lipsi Sapunaru care a refuzat convocarea pentru aceasta actiune dar il avem in primul 11 pe Florescu, jucatorul agreat foarte mult de Victor Piturca. Titularul postului de portar va fi Bogdan Lobont, acesta profitand de forma mai putin buna a lui Tatarusanu si Balgradean dar si de lipsa meciurilor pentru Pantilimon. Iata cum va arata echipa noastra la startul acestui meci: Lobont - Papp, Chiriches, Gaman, Rat - Florescu, Bourceanu, Tanase - Torje, Grozav, D Niculae. Piturca ne surprinde din nou prin titularizarea unui jucator mai putin cunoscut, Gicu Grozav dar spera ca acesta sa se integreze cat mai rapid in angrenajul echipei nationale.
Elvetia are o echipa mult mai valoroasa si mai omogena si nu cred ca se pune problema invingatoarei in acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu