22 februarie 2012

Manchester United - Ajax

Manchester United si-a asigurat,in proportie de 99%, calificarea in optimile de finala, asta dupa ce, in tur, a castigat cu 2-0 in deplasarea de la Amsterdam. Weekendul trecut, Manchester United nu a disputat niciun meci, prilej foarte bun pentru jucatorii formatiei lui Ferguson de a se odihni in privinta returului cu Ajax. Formatie olandeza, care a castigat, cu scorul de 4-1 partida din weekend contra celor de la NEC Nijmegen. Manchester United nu a pierdut,pe teren propriu, la mai mult de un gol din 23 octombrie anul trecut, cand principala sa rivala din acest sezon, Manchester City, a spulberat-o cu scorul de 6-1. Patru victorii si o infrangere este bilantul diavolilor in ultimele cinci partide de pe teren propriu, marcand 14 goluri, primind 4. In schimb, Ajax a obtinut doua victorii, un rezultat de egalitate, suferind doua infrangeri in ultimele cinci partide, avand sase goluri inscrise si tot atatea primite. In Europa League, formatia olandeza sta ceva mai bine in deplasari, in ultimele cinci obtinand trei victorii, un rezultat de egalitate, suferind o infrangere, marcand 7 goluri, primind 4. Ajx trebuie sa fie atenta in ultimul sfert de ora, cand echipa engleza a marcat o treime din golurile reusite in acest sezon de Liga Campionilor in acest interval, reusind asta chiar si in meciul tur cu Ajax. Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Manchester United au avut cel puttin trei goluri, asa ca si in aceasta partida voi miza pe acest pronostic.

10 comentarii:

  1. E clar ca Manchester United se califica dar oare exista sanse sa faca egal?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trofin nu cred intr-un egal, sincer! Mai probabil este acest peste 2,5 goluri deoarece Ajax vine in Anglia cu o sansa destul de mica de a intoarce rezultatul si acest lucru denota faptul ca man.utd va inscrie goluri iar Ajax stiind ca nu are nimic de pierdut va iesi la joc si probabil va inscrie si ea un gol!! Bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce parere ai de rezultatul cu Manchester United ? Eu aseara am pariat pe Schalke si dupa parerea mea a fost un meci aranjat de casele de pariuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer ma asteptam la o victorie a celor de la man.utd!!..eram sigur ca or sa fie peste 2 goluri, nu am vazut meciul dar rezultatul pare destul de dubios!! La Schalke cred ca toata lumea se astepta la o victorie dar ce spui tu de meci aranjat sa stii ca au fost unele discutii pe niste forumuri straine de un eventual aranjament si eu sunt de acord cu tine ca a fost un meci aranjat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. sterge si tu comentari ala sa nu il mai vada cineva , si da-mi si mie id tau daca vrei...

    RăspundețiȘtergere