21 decembrie 2011

Meciurile Zilei

  • Manchester City-Stoke pronostic: peste 2,5
Forma buna prin care trec cei de la City si rezultatele din deplasare  a celor de la Stoke ma face sa cred intr-un meci cu multe goluri. In precedenta lor intalnire City a castigat fara drept de apel in fata celor de la Stoke cu 3-0.
  • Lorient-Caen pronostic: Lorient / sub 2,5
1,80 cota la victoria lui Lorient in meciul cu Caen te face sa crezi ca este un meci strans dar parerea mea este ca nu este deloc asa. Lorient isi joaca cartea salvarii de la retrogradare in meciurile de acasa unde este o echipa buna, in meciul anterior de acasa a pierdut greu in fata celor de la Lyon. De cealalta parte Caen o duce destul de prost in meciurile din deplasare.
  • St. Etienne-PSG pronostic: 1X
Chiar daca cei de la PSG sunt superiori valoric, cei de la St. Etienne compenseaza cu forma foarte buna prin care trec in ultimele 5 meciuri ne-avand nici-o infrangere. Un lucru important este si faptul ca cei de la PSG nu au mai castigat la St. Etienne acasa din 2007.
  • Udinese-Juventus pronostic: peste 2,5
De departe capul de afis al acestei etape din Italia este acest meci. Ambele echipe se bat pentru castigarea campionatului de aceia cred ca va fi un meci spectaculos, cu multe faze de poarta in care ambele echipe vor da cei mai bun din ele pentru a castiga acest meci. Este de precizat faptul ca Juventus este singura echipa din campionat fara infrangere. In precedentele meciuri Udinese-Juventus s-au inscris multe goluri, pe acest lucru mizez si eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu