20 decembrie 2011

Meciurile Zilei

  • Wolves-Norwich pronostic: peste 2,5
Cred cu tarie intr-un meci cu multe goluri. Atat Wolves cat si Norwich sunt doua echipe care inscriu si primesc goluri foarte usor. In ultimele 5 meciuri din Premier League Wolves a avut 5/5 rezultate peste 2,5 goluri si Norwich 4/5.
  • Angers-Metz pronostic: sub 2,5
Dupa cum ne-am obisnuit in Ligue 2 din Franta se dau goluri putine deaceia acesta este un meci relevant. Angers au acasa in ultimele 5 meciuri, 4 rezultate sub 2,5. Ce pot spune despre Metz este ca in deplasare nu au nici-un rezultat peste 2,5 goluri. In precedentele doua intalniri ambele meciuri s-au terminat la egalitate 0-0 respectiv 1-1.
  • Dusseldorf-Dortmund pronostic: Dortmund
Un meci tare astazi in cupa Germaniei intre Dusseldorf, echipa de pe primul loc in Zweite Bundesliga si Dortmund echipa de pe locul 2 din Bundesliga.  Dortmund vine cu moralul ridicat dupa victoria din deplasare in fata celor de la Freiburg pe cand Dusseldorf vine dupa infrangerea de acasa in fata celor de la Paderborn. Experienta si dorinta de a trece mai departe a celor din Dortmund isi va spune cuvantul si vor castiga acest meci din 1/8.
  • Vaslui-Rapid pronostic: pronostic: sub 2,5
Derbiul sfarsitului de an din liga 1 le aduce fata in fata pe Vaslui si Rapid. Probabil va fi un meci cu putine faze de poarta unde fiecare echipa va dori sa nu riste prea mult. In precedentele meciuri ale rapidului la vaslui s-au terminat doua rezultate de 1-0 pentru Vaslui si un 1-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu