17 decembrie 2011

Meciurile Zilei

  • Wigan-Chelsea pronostic Chelsea
Chelsea pare ca usor isi intra bine in mana avand doar o sg infrangere in ultimele 5 meciuri cu Liverpool insa Wigan o duce prost avand doar o victorie acasa si in ultimele 5 meciuri au 4 infrangeri si un egal. Cred ca Chelsea va castiga lejer in deplasarea de la Wigan.

  • Marseille-Lorient pronostic Marseille
Marseille vine dupa egalul de acasa cu Bordeaux unde a dominat meciul si ratand numeroase ocazii pe cand Lorient nu a reusit sa-i tina piept acasa lui Lyon. Cred in victoria lui Marseille deoarece se pare ca isi revin si vor sa se apropie de locurile ce duc in cupele europene.

  • Freiburg-Dortmund pronostic Dortmund
Freiburg este lanterna rosie a campionatului iar Dortmund nu vrea sa piarda teren in fata celor de la Bayern asa ca mizez pe victoria clara a lui Dortmund in meciul asta.

  • Milan-Siena pronostic Milan
Linia clasamentului arata net superioritatea celor de la Milan in meciurile de acasa neinregistrand nicio infrangere pe cand Siena nu are nici-o victorie in meciurile din deplasare cea ce eu cred ca o da mare favorita astazi pe Milan.


  • Sevilla-Real Madrid pronostic Real Madrid
Un meci interesant astazi, amandoua echipe vine dupa o infrangere. Totusi cred ca Real se va impune in meciul de astazi deoarece "Mou" nu concepe sa piarda teren in fata celor de la Barcelona. Real Madrid este net superioara in meciul de deseara si cred intr-o victorie a celor de la Real

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu