27 februarie 2012

Romania - Uruguay

Romania joaca miercuri seara, de la ora 20:30 un meci amical "tare" , intalnind ocupanta locului 4 la ultima Cupa Mondiala, echipa nationala a Uruguayului. Meciul se va disputa pe National Arena iar Romania revine la culoarea galbena a tricourilor, culoare sub care a realizat cele mai frumoase performante, in periada 1990-2000. Romania a terminat si ea pe locul 4....dar intr-o grupa de calificare pentru Euro 2012 si spera ca odata cu acest meci nationala sa aiba un nou inceput de drum care sa o duca la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia-2014. 
Uruguayul a venit cu cel mai bun 11 la Bucuresti din care nu vor lipsi Diego Forlan, Luis Suarez si Edison Cavanni, vedetele echipei sudamericane. Uruguayil este cea mai in forma echipa din America de Sud in acest moment, fiind pe primul loc in grupa de calificare pentru Cupa Mondiala, grupa in care a invins pe Chile si Bolivia pe teren propriu si a terminat la egalitate in deplasarea din Paraguay. In ultimul meci amical, disputat in noiembrie 2011, Uruguay a invins Italia cu 1-0 iar in formula de start au fost Alvaro Pereira, Diego Perez, Maxi Pereira, Edinson Cavanni, Martin Caceres, nume mari in fotbalul international.
Diferenta de valoare intre cele doua echipe este enorma iar Romania va reusi sa scoata un rezultat de egalitate doar printr-o minune.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu