24 februarie 2012

Lyon-PSG

In data de 25 februarie 2012 are loc meciul din Liga I a Frantei, dintre echipa gazda Lyon care o va intalni pe stadionul Stade de Gerland (Lyon) pe echipa Paris SG. Lovitura de start se va da la ora 22:00. Lyon este o echipa care in ultimele sale 5 meciuri jucate a obtinut doar 2 victorii, cea mai buna victorie find cu cei de la Bourdeaux 3-1, a facut un singur egal cu cei de la Marseille 2-2 si a suferit 2 infrangeri, cea mai grava infrangere find cu cei de la Caen 1-2. Paris SG este o echipa care in ultimele sale 5 meciuri jucate o obtinut 3 victorii, cea mai buna victorie a fost impotriva celor de la Evian TG 3-1 si a facut 2 egaluri. Lyon este o echipa care nu pierde meciurile de acasa asa de usor, ea obtinand 5 victorii, cea mai buna victorie find cu cei de la Dejon 3-1 si a suferit o singura infrangere cu Caen 1-2 in ultimele sale 6 meciuri jucate acasa. Paris SG pe dealta parte este o echipa care nu prea pierde meciurile pe care le joaca in deplasare, obtinend 4 victorii, cea mai buna victorie find cu cei de la Sable 0-4, a facut un singur egal cu cei de la Nice 0-0 si a suferit o singura infrangere cu cei de la AC Milan 1-0. Acest meci pe care il putem numi derbi este unul foarte dificil pentru ambele echipe pentru ca Paris SG este pe primul loc si incearca sa isi apere titlul si Lyon care este pe 6 incearca sa ajunga pe loc de europene.

Un comentariu:

  1. Lyon ar reintra in cursa pentru titlu printr-o victorie in derbiul contra lui PSG. Lyon a castigat 8 din cele 11 meciuri de pe Stade Gerland din acest sezon (un egal si 2 infrangeri). Acasa, Lyon e neinvinsa in 9 din ultimele 10 intalniri cu PSG.

    PSG a pierdut un singur meci in 11 deplasari (6 victorii si 4 egaluri). PSG n-a luat gol in ultimele 4 deplasari din Ligue 1. PSG e neinvinsa in ultimele 9 meciuri din Ligue 1.

    Lyon pierde la limita, rezultat probabil, 1-2.

    RăspundețiȘtergere