16 decembrie 2011

Orduspor-Galatasaray

Imi calc putin din principii azi si voi publica ponturi pe care le dau si pe site-uri straine, pana acum avand grija ca ponturile de aici sa fie unice.
Galatasaray merge la Orduspor dupa niste rezultate senzationale obtinute de trupa lui Fatih Terim: victorie cu Fenerbahce si  Trabzonspor in deplasare, in fapt 4 victorii consecutive.
Orduspor  este fara victorie in ultimele 9 meciuri, avand 5 infrangeri in ultimele 5 meciuri. Nou promovata ii are in componenta pe Tekke, Sahin, Bogdan Stancu, Dalmat, fostul CFR-ist Culio, toti fiind fosti jucatori de la Galata. De altfel, actualul lor antrenor, Bulent Under, este antrenor nou si vine la Orduspor dupa ce ultima data a antrenat Galata dupa demiterea lui Hagi, asigurand acea perioada de interimat.
Presedintele lui Orduspor este membru in conducerea lui Galatasaray.
Tekke este accidentat pentru azi la Orduspor, iar la Galatasaray va lipsi doar Sabri.
Nu suspectez blaturi aici, dar sper ca Orduspor sa nu fie un nou caz Gloaria Buzau cu Steaua.
Astept o victorie a Galatei, sunt la egalitate de puncte cu Fener si ma astept ca azi sa nu cedeze fotoliul de leader in favoarea dusmanului, pe terenul unei echipe ce contine, de la administrativ si pana la varfurile de atac, material de la Galatasaray!
Bafta!
Pronostic: Victorie Galatasaray

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu